Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Hammarby bryter trenden till 1,70

Hammarby har figurerat mycket i pressen på senare tid men förhoppningsvis ska inte det ekonomiska spelet påverka lagets prestationer på plan. I dag spelas Bajen som vinnare i hemmamötet med Väsby till 1,70 hos Nordicbet.com.

Hammarby har inte levererat efter förväntan så här långt men mycket har berott på att laget gäckats av skador på tongivande spelare. Senast var skytteligaledaren Linus Hallenius åter och svarade för lagets enda mål i 1-2-förlusten mot Jönköpings Södra. Hallenius har nu svarat för sex fullträffar på sju matcher och hans medverkan är såklart är ett stort plus.

Bajen har noterats för tre raka förluster då Brage, Öster samt Jönköpings Södra alla besegrat Stockholmslaget med uddamålet, men nu ska trenden brytas.

Väsby kommer med två raka serievinster i ryggen då 1-0-viktorian mot Brage följde upp 2-1-vinsten borta mot Assyriska. Segern över Assyriska ska inte överskattas då AFF var sargat av skador.

Väsby har spelat
in en poäng färre än Hammarby inför dagens möte och har tagit fem poäng på fyra bortamatcher. Till dagens match är Carl Nyström, som svarat för ett av lagets åtta mål, avstängd.


Hammarbys förlustsvit tar
slut i dag via en vinst som betalar 1,70 hos Nordicbet.com.

Publicerad 2010-05-29 kl 12:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons