HBK-revansch ger 1,90

Fotbollskanalen

Halmstad föll tungt senast. Men i kväll tar laget revansch. Mot Gefle liras ettan till 1,90 hos Nordicbet.com.

Halmstad fick en mardrömsstart mot Örebro SK på Behrn Arena senast. Magnus Kihlberg gav hemmalaget ledningen med 1-0 redan efter tre minuters spel och Kim Olsen ökade på ledningen i matchminut 33.

Paulinho fastställde sedan slutresultatet till 3-0 i den andra halvleken men det är ändå de avslutande 45 minuterna som HBK får ta med sig till kvällens match då laget spelade upp sig.

I senaste hemmamötet imponerade dock HBK då det blev seger med klara 3-0 mot Gais. Den vinsten följde upp 1-0-segern mot AIK på Råsunda sedan Saevarsson blivit matchhjälte med ett sent mål.
Just Saevarsson missar kvällens match liksom Joe Sise som har ryggproblem. Richard Magyar är ny i HBK-truppen gentemot senast.

Gefle hamnade i tidigt underläge mot Brommapojkarna senast då Pablo Pinones-Arce gjorde 1-0 redan i den andra matchminuten. BP ökade på ledningen till 2-0 innan Jakob Orlov reducerade. Närmare än så kom inte Gefle trots spel med en man mer i 50 minuters spel och gästerna svarade för en riktigt blek insats.

Förlusten mot BP var den tredje raka då 1-3 på Strömvallen mot Örebro samt 1-2 mot Gais noterats i omgångarna dessförinnan.
Jonatan Berg återkommer i truppen efter avstängning men nu saknas duktige mittfältaren Yussif Chibsah av samma anledning.

Haruna Moshi tvingas stå över matchen och ersätts i truppen av Niklas Erhard Olsson.
Halmstad känns i betydligt bättre form och har också fördel av spel på Örjans Vall.

Gefle, utan en nyckelspelare som Chibsah, tar inte poäng på Örjans Vall utan ettan liras till 1,90 hos Nordicbet.com.

Publicerad 2010-04-28 kl 10:45