Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Helsingborg är en stark vinnare

Med mittbackarna Ekstrand och Nilsson åter i spel tar Helsingborg sin sjunde raka hemmavinst genom att besegra Halmstad till oddset 1,50 hos Nordicbet.com.

Serieledande Helsingborgs förlustfria svit på tolv matcher bröts i förra omgången när laget föll med 0-1, utan mittbackarna Ekstrand och Nilsson, mot Kalmar på Fredriksskans. Hif hoppade dock snabbt upp på hästen igen genom att tidigare i veckan besegra Hammarby TFF med 3-1 i Svenska Cupen och i dag väntar en passande uppgift.

Hemma på Olympia har skåningarna vunnit samtliga sex matcher så här långt, med en sammanlagd målskillnad på 10-3, och förstärks nu av tidigare avstängda Ekstrand samt Nilssons återkomster. Indisponibla är däremot fortsatt Sundin samt Mahlangu som klev av senast.

Halmstad har gjort det okej hittills men på bortaplan har det inte lossnat för västkustlaget. Det blev tidigare i veckan förlust i Svenska Cupen med 0-1 mot Ängelholm i Skåne och på sex bortamatcher i seriespelet har fyra poäng bärgats via en seger, en oavgjord samt fyra förluster. HBK har därtill noterats för svaga målskillnaden 2-12 på resande fot. I dag återfås Järdler och Gustafson på Magyar samt Thomas bekostnad.

Halmstads seger över Djurgården i förra omgången bröt en tre matcher lång förlustsvit – i dag påbörjas en ny! Helsingborg liras till 1,50 hos Nordicbet.com.

Publicerad 2010-05-22 kl 10:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons