Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Henke som ny Celtictränare ger 21,00

Avhängt i titelracet i ligan och utslaget i gruppspelet i Europa League. Då fick Celtics tränare Tony Mowbray sparken. Nu kan du spela på vem som tar över tränarrollen efter honom.

Säsongen lider mot sitt slut och för Celtic har den varit ett misslyckande. Med två matcher mer spelade än serieledande Glasgow Rangers är Celtic hela tio poäng efter den bittra rivalen och nu ska det till ett smärre mirakel om det ska ske någon förändring i tabelltoppen. I förra omgången blev det storstryk borta mot St Mirren med 0-4 vilket ledde till att tränare Tony Mowbray sparkades.

Spelbolaget bet365.com erbjuder nu spel på vem som blir nästa permanenta manager för Celtic. Favorit hos spelbolaget är reservlagscoachen Neil Lennon som betalar 2,00 gånger pengarna vid övertagandet av tränarrollen för A-laget. En annan het kandidat till jobbet är Manchester Citys förre tränare Mark Hughes som ersattes av Roberto Mancini. Om Hughes blir Celtics nye tränare betalar det 7,50 gånger insatsen.

Förre storspelaren Roy Keane, som för närvarande tränar Ipswich, nämns också i diskussionerna och betalar 15,00 medan Evertontränaren David Moyes ger 34,00. Två namn med tidigare Celticanknytning som också finns med i listan är nyblivne Landskronatränaren Henrik Larsson och forne Celtictränaren Gordon Strachan som ger 21,00 respektive 34,00 gånger pengarna.

Publicerad 2010-03-25 kl 17:02
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons