Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Hett målspel på Chelsea ger 1,91

Nyblivna ligamästaren Chelsea är på jakt efter en dubbel och kommer inte låta Portsmouth stå i vägen för det. I FA-cupfinalen tror vi att Chelsea gör mål i båda halvlekarna och det betalar 1,91 hos Bwin.com.

Stämningen i Chelsea-lägret är på topp och nu har vinstfirandet av ligaguldet lagt sig. Fullt fokus har lagts på FA-cupfinalen mot Portsmouth!

Det är verkligen två skiljda världar som drabbar samman i finalen då mäktiga Chelsea ställs mot ekonomiskt sargade Portsmouth som ska spela i The Championship kommande säsong. Vinner Chelsea finalen blir de det sjätte laget genom tiderna som vunnit dubbeln innefattande ligan och FA-cupen.

På de 14 senaste mötena med Portsmouth har Chelsea gått segrande av planen vid 13 tillfällen medan ett möte slutat oavgjort. Målskillnaden för dessa möten talar även den sitt tydliga språk: 31-2 i Chelseas favör.

Den nyblivna mästaren är i grym form och avslutade ligaspelet med att fullständigt köra över Wigan med 8-0. Att Londonlaget gör mål i båda halvlekarna i FA-cupfinalen mot ”Pompey” betalar fina 1,91 hos Bwin.com. Det synas!

Publicerad 2010-05-14 kl 17:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons