POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FOTBOLLSKANALEN
10å

Historien talar för Falkenberg

Två lag med mycket att spela för ställs mot varandra på småländsk mark i afton. Falkenberg har historiskt lätt för dagens värd och får även tipset.

J-Södra kan ställa ett skadefritt manskap på benen i kvällens mycket viktiga möte med FFF. Smålänningarna har med en match mindre spelad tre poäng ner till nedflyttnings-playoff. Senast följde laget upp 4-2-segern på bortaplan över Landskrona med att spela 0-0 borta mot Mjällby som redan är klart för allsvenskan. Två matcher som givit råg i ryggen. Senaste hemmamatchen förlorades mot Ljungskile med 3-5 för tre omgångar sedan.

Falkenberg har genom åren haft lätt för J-Södra. På totalt sju möten har utgångarna blivit 5-2-0 i FFFs favör. På bortaplan har Falkenberg plusstatistik med 2-1-0. Gästerna hemmabesegrade Landskrona med 2-1 i förra omgången och är, i och med den segern, alltjämt med i striden om en allsvensk plats. På resande fot har laget tagit marginellt fler poäng än hemma, detsamma gäller för J-Södra. Falkenbergs Hansen är ur spel säsongen ut.

Båda lagen har en hel del att spela för men Falkenberg hålls som knapp favorit här. 1,90 på bortaseger med insatsen tillbaka vid oavgjort testas.

Publicerad 2009-10-12 kl 14:50
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå