Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Högt odds på att Svennis stannar

Hasse Backe har sagt upp sig. Överger Sven-Göran Eriksson också Notts County snart? 2,75 är det relativt höga oddset på att han är kvar i klubben säsongen ut.

Tre svenskar har blivit två.
För med Hasse Backes uppsägning av tränarkontraktet i Notts County är nu enbart Sven-Göran ”Svennis” Eriksson och Tord Grip kvar i klubben.

Ett engelskt spelbolag är dock inte helt säkert på att Svennis kommer att vara kvar som sportchef i Notts County till slutet av säsongen 2009/1010.
2,75 är ett relativt högt odds på att den svenske tränaren, som fört klubbar som IFK Göteborg, Benfica och Lazio till stora titlar, blir kvar i Notts County säsongen ut.
Att Svennis i stället blir förbundskapten oavsett land är det näst mest troliga alternativet till 7,00. Att han hamnar i en Premier League-klubb ger 9,00, en klubb i Championship 17,00 och en förening i League One 34,00.

Att Svennis hamnar i en italiensk, spansk, tysk eller fransk klubb ger också ett högt odds: 34,00. I listan till höger följer samtliga odds gällande vilken roll Svennis har inom fotbollen när säsongen 2009/2010 är över.

Publicerad 2009-12-15 kl 15:50
Annons
Annons
Annons