Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Italien vinner målsnål match

Rumänien har skadebekymmer inför kvällens landskamp mot Italien. Vi tror på en målsnål match – och en knapp seger för Gli Azzurri.

Underspelet är det vi tror mest på. I de fyra senaste mötena mellan lagen har det bara producerats totalt tre mål och samtliga har slutat med mindre än 2,5 mål. Vidare har Rumänien varit under 2,5 mål i sina fyra senaste (och sju av de nio senaste) matcher medan Italien hållit nollan i de två senaste EM-kvalmatcherna: 5–0 mot Färöarna och 0–0 mot Nordirland.

I den sistnämnda
matchen var Gli Azzurri faktiskt illa ute men försvaret gjorde en stark insats och stod emot David Healy och kompani. Truppen mot Rumänien ser intressant ut och Mario Balotelli är säkert hur spelsugen som helst efter att ha varit avstängd i Manchester Citys två senaste ligamatcher.

Vidare är kvartetten
Balzaretti, Diamanti, Ledesma och Ranocchia redo att göra landslagsdebut medan De Rossi, Gilardino och Pirlo tillför viktig rutin till det (i landslagssammanhang) relativt oerfarna italienska laget. Men det är inte i första hand för Italiens kvaliteter vi väljer att syna bortaoddset utan för Rumäniens svagheter.

Rumänien har det senaste halvåret förlorat både mot Israel (0–2) och Makedonien (0–1) i vänskapslandskamper på hemmaplan och har bara tagit två poäng av nio möjliga i inledningen av EM-kvalet. Vidare dras förbundskaptenen Lucescu med en del problem inför matchen i Klagenfurt (OBS! Matchen spelas alltså på neutral plan!).

Kvartetten Radu (Lazio), Radoi (Al-Hilal), Niculae (Monaco) och Mutu (Fiorentina) är alla indisponibla sedan tidigare och under ett av träningspassen inför kvällens landskamp tvingades även duon Supunaru (Porto) och Constantin (Rapid Bukarest) kliva av.

Under 2,5 mål spelas till 1.65 hos Nordicbet.

Tvåa på Italien spelas till 2.20 hos betfair.com.

Publicerad 2010-11-17 kl 12:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons