Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Klartecken för spel på KFF-seger

Hammarby är under press men kan glädjas åt att vara skadefritt. Mot ett hemmastarkt Kalmar lär det behövas för man går en svettig match till mötes.

Dags för ett nytt Stockholmslag att ställa sig på andra sidan av planen mot Kalmar. I föregående omgång fick de svenska mästarna rättvist med sig en poäng från Råsunda när man spelade 1-1 mot AIK. Rasums Elm saknades då och i dag spelar han sin avskedsmatch eftersom hans övergång till AZ Alkmaar nu är i hamn. Hemmaspelet är Kalmars melodi, sju av tio matcher har vunnits på Fredriksskans.

Hammarby är precis som lokalkonkurrenten Djurgården i ett pressat läge, just nu återfinns laget på kvalplats. Är till dagens match helt skadefritt. På resande fot har Bajen enbart producerat fem mål på tio matcher. I föregående omgång förlorade man borta mot Gefle med 1-0 och inkasserade sin andra raka förlust.

Historiskt har Hammarby haft svårt för Kalmar på bortaplan, fem av sju gånger har det blivit förlust. Spelet på Kalmarseger får klartecken och ger runt 1.62.

Publicerad 2009-08-30 kl 12:11
Annons
Annons
Annons