Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Kostas succédag: 6 av 6 rätt!

Till er som tog rygg på Kostas Foussianis speltips i går – grattis!
Sex spel av sex möjliga gick nämligen in.

Fotbollskanalens spelexpert Kostas Foussianis är glödhet.
Under söndagen satte han sex av sex möjliga spelförslag och roligast var kanske att krysset, till 3,45 hos betfair.com, mellan Botafogo och Palmeiras gick.
- Just det spelet var häftigast sett till odds och karaktär. Att Botafogo nu har sju raka kryss är ganska extraordinärt, milt uttryckt, säger Kostas om matchen som slutade 0-0.

Kostas Kanon mullrade också kraftigt i söndags.
Den raka ettan till 1,74 hos betfair.com på Velez Sarsfield mot Colon gick nämligen in med besked då slutresultatet skrevs till hela 6-0!
- Kostas Kanon var roligast av följande tre skäl: 1) Kanonen är dagens viktigaste rek. 2) Jag satte en hyfsad slant själv på matchen. 3) Jag följde Velez Sarsfield-matchen live på teve. Det dröjde ett tag innan Velez fick hål på Colon men jag var aldrig orolig eftersom de hade ett kraftigt spelmässigt övertag redan från start.

Kostas Kanon gick också in under lördagen medan Dagens Drag gav utdelning under både lördagen och söndagen.
- Dagens Drag-spelen byggde ganska mycket på känsla och teorin om motivationens betydelse medan "kanonerna" var väl underbyggda statistiskt och med mycket färsk information om lagens förutsättningar, säger Kostas.

Vad är hemligheten bakom framgången?
– Det finns inga hemligheter – bara hårt jobb. Jag vågar nästan lova att jag lägger ner mer tid, energi och detektivarbete på rekarna än någon annan tipsexpert i landet, säger Kostas Foussianis.

Ett hett tips är att även hålla koll på Kostas Corner där Kostas med jämna mellanrum levererar extra rekar, ofta till lite mindre exponerade ligor, utöver de som publiceras på spelsajten. I lördags hittade han till exempel ett guldkorn i lilla Halifax Towns FA-cuptriumf, till nästan två gånger degen.

Publicerad 2010-10-11 kl 15:43
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons