Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Kvalseger för Millwall ger 1,90

Playoff-spelet till engelska League One är en match gammalt och i första mötet mellan Millwall och Huddersfield blev det mållöst i en match gästande Millwall mycket väl kunde fått minst en straff i. Till dagens returmöte gäller Millwall som favorit och spelas också till 1,90 hos Nordicbet.com.

Millwall var, trots uteblivna straffar, säkert inte helt missnöjt med 0-0-resultatet laget fick med sig från bortamötet med Huddersfield då chansen nu finns att avgöra på hemmaplan. När lagen möttes här i ligaspelet avgick Millwall med en 3-1-seger och under hela säsongen har laget varit mycket starkt när de haft hemmapubliken i ryggen.

17 av 23 hemmamatcher har inneburit vinst för Millwall medan fem slutat oavgjort samt endast en med förlust. Målskillnaden 48-15 talar även den sitt tydliga språk om hur stabilt laget är här. Till dagens returmöte saknas fortsatt Hackett och Dunne medan Batt och Schofield är hoppfulla till spel och ska testas sent.

Huddersfield var precis som Millwall som absolut starkast på hemmaplan under ligaspelet men har nu försatt sin chans att skaffa sig ett övertag i denna playoff-serie. På resande fot har laget noterats för nio vinster, tre oavgjorda samt elva förluster under säsongens gång och får i dag lämna en planen som förlorare.

Millwall spelas till klart acceptabla oddset 1,90 hos Nordicbet.com.

Publicerad 2010-05-18 kl 13:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons