Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Lira krysspel med gardering till 1,88

Med två omgångar kvar av Serie A är kampen om en plats till Champions League i full gång. Två lag som siktar på att nå CL kommande säsong är dagens kombattanter Palermo och Sampdoria.

Palermo ligger på femte plats inför de två avslutande omgångarna och har två poäng upp till Sampdoria på fjärde plats som innehar kvalplatsen till Champions League. Sampdora har i sin tur intagbara fyra poäng upp till Milan på tredje plats som innebär CL-spel utan kval.

Palermo är fruktat hemma på Sicilien där 13 av 18 matcher inneburit seger medan fem slutat oavgjort. De rosaklädda har därtill noterats för målskillnaden 33-13 och besegrade Milan med 3-1 i senaste matchen här. Lagets form är därtill vass då 13 poäng tagits via fyra segrar samt en oavgjord på de sex senaste matcherna. Bovo är ur spel tillsammans med tidigare skadade Bresciano och Simplicio.

Sampdoria kommer till ön med än bättre form då laget vunnit sina fyra senaste matcher och tagit 16 poäng på de sex senaste omgångarna. Sampdoria är precis som Palermo som absolut bäst på hemmaplan men så sent som i förra bortamatchen visade de även sin styrka på resande fot då Roma besegrades med 2-1 efter två mål av Pazzini. Laget har endast Accardi är indisponibel inför dagens match.

Sampdoria fick med sig ett oavgjort resultat från motsvarande möte förra säsongen och säsongen dessförinnan blev det 2-0 till gästerna. Så trots Palermos oerhört fina hemmafacit får de inte förtroendet mot ett formstarkt Sampdoria, utan kryss spelas med insatsen tillbaka vid Palermoseger till 1,88 hos bwin.com.

Publicerad 2010-05-09 kl 11:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons