Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Liverpoolspel till 2,20

Liverpool dras med skador, avstängningar och tveksam form. Birmingham agerar stabilt bakåt och när underspelet finns till drygt två gånger lockar det.

Det spekuleras vilt i om Gerrard och/eller Torrres kommer till spel på Anfield Road i kväll. En pressad Rafael Benitez vill givetvis använda sig av båda sina stjärnor men enligt de senaste rapporterna lutar det åt att endast Torres kommer till spel.
Gerrard har visserligen kunnat träna lätt under de senaste dagarna men att han är redo för spel redan nu låter osannolikt.

Liverpool föll senast mot Fulham med 1-3 på Craven Cottage och då drog både Carragher samt Degan på sig röda kort. Duon är därmed avstängd i kvällens match.
Aurelio och Dossena är också tveksamma medan Johnson och Reira definitivt missar matchen.
I Birmingham är Ferguson avstängd medan O´Conner, Fahey, Tainio samt Taylor alla är tveksamma. Murphy kommer inte till spel på grund av en knäskada.

Benitez har ännu inte vunnit mot Birmingham i Premier League och med tanke på skadorna, avstängningar samt det faktum att laget inte får spelet att riktigt stämma innebär det att laget kan få svårt igen. Birmingham har tagit fyra poäng på de två senaste matcherna och senast var laget värt mer än 0-0 som resultatet blev i hemmamötet med Manchester City.

Birmingham har målskillnaden 4-8 på fem spelade bortamatcher. Laget får svårt att spräcka Liverpools nolla i kväll men kan säkert hålla siffrorna nere. 1-0 eller 2-0? Under 2,5 mål finns till 2,20 gånger pengarna.

Publicerad 2009-11-09 kl 13:52
Annons
Annons
Annons