Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Lone Stars kryssar vidare

Inget lag har förlorat färre matcher än Botafogo i brasilianska Serie A denna säsong. Ändå är laget hela nio poäng bakom täten. Orsaken? Kryssvanan på hemmaplan …

2–2, 2–2, 1–1, 1–1, 1–1, 1–1. 
Botafogos resultatrad de senaste sex matcherna är ett fall för Arkiv X. Sex raka kryss alltså och mannen på bilden, uruguayanen Sebastian Abreu, har gjort mål i fyra av matcherna. Frågan är om sviten förlängs ytterligare när ”The Lone Stars” i kväll tar emot Sao Paolo-laget Palmeiras hemma på Engenhão i Rio de Janeiro.

För oddset 3.45
tycker vi i alla fall det är värt ett par units att satsa på ännu ett kryss för Abreu och kompani. Botafogo har för övrigt inte förlorat någon av sina 17 senaste hemmamatcher och är också obesegrat i de sex senaste matcherna mot Palmeiras. Laget ligger på femte plats i ligan men med ett avstånd på nio poäng upp till serieledarna Fluminense är guldchansen minimal för årets stadsmästare i Rio. Förutom Botafogos obesegrade svit och långa kryssrad finns ytterligare en svit värd att nämna inför den här matchen. Gästerna Palmeiras har nämligen spelat åtta raka bortamatcher utan att förlora. Vi tror att samtliga ovan nämnda sviter håller i sig i ytterligare minst en omgång. Lagen skuggar varandra i tabellen och matcherna mellan dem brukar bli jämna. Botafogo och Palmeiras är för övrigt två av de tre mest kryssglada lagen i brasilianska ligan med totalt (hemma och borta) 13 respektive 12 oavgjorda hittills. En tuff tillställning är att vänta även ikväll.

Oavgjort mellan Botafogo och Palmeiras spelas till 3.45 hos betfair.

Publicerad 2010-10-10 kl 12:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons