POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FOTBOLLSKANALEN

LUNDHS PODCAST: ”Svennis" blåst på hundra miljoner: ”Men jag är inte pank"

Foto: SCANPIX

Sven-Göran Eriksson anställde en ekonomisk rådgivare som skulle sköta allt ekonomiskt åt honom. Efter några år misstänkte han att saker och ting inte stod rätt till. "Svennis" hade blivit blåst – på upp emot hundra miljoner.
– Jag var dum som litade på folk, berättar han i veckans poddavsnitt av "Lundh".

I veckan gästar den före detta engelske förbundskaptenen Sven-Göran Eriksson podden "Lundh". Han berättar bland annat om när han blev blåst på upp emot hundra miljoner kronor av sin ekonomiska rådgivare.
– Jag upptäckte helt plötsligt att det var dåligt med kontanter, och det borde det inte vara mitt uppe i stora jobb med stora pengar. Efter år av utredningar kom vi på att han hade blåst mig, säger "Svennis".

– Jag tyckte det var bra att han tog hand om hela den ekonomiska biten. Själv har jag aldrig varit intresserad eller kunnig, så när räkningarna kom in skickade jag dem till honom och så fixade han det. Ända tills jag började misstänka något många, många år senare. Jag var dum som litade på folk.

En såld lägenhet i London var en av anledningarna som räddade upp situationen för Eriksson.
– Det var illa ett tag med kontanter, men det har rättat till sig. Jag har sålt vissa saker, typ en lägenhet i London och det rättade till saker och ting. Pank är jag inte, och kommer förhoppningsvis aldrig bli, säger han i "Lundh".

Publicerad 2014-06-10 kl 16:50
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå