Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Lyon tar klar motivationsseger

Med bristande motivation och ett uselt självförtroende blir det klar förlust för nedflyttningsklara Le Mans i dagens bortamöte med Lyon.

Lyon vann, som vi tipsade om tidigare i veckan, med klar marginal över Monaco efter att bland andra Pjanics hjälpt till att ordna en 3-0-seger. Vinsten innebär att Lyon nu ligger på tredje plats i tabellen inför den sista omgången och en vinst krävs troligen för att hålla fjärdeplacerade Auxerre bakom sig. Samtidigt kan tre poäng innebära en andraplats om Lille tappar poäng i sin match.

Lyon har vunnit tre av sina fyra senaste ligamatcher, varav den fjärde innebar oavgjort, och på hemmaplan är Champions League-semifinalisten mycket stark, vilket resultatraden 11-4-3 visar.

Le Mans är nedflyttningsklart inför den avslutande omgången så motivationen lär vara körd i botten. På resande fot är laget därtill mycket svagt och har endast tagit åtta poäng via två vinster samt två oavgjorda på 18 matcher. Gästerna tvingas i dag undvara skadade Herold Goulon, Olivier Thomert och Sebastien Corchia. Medan Roland Lamah och Moussa Narry är avstängda.

Lyon vann säsongens bortamöte med Le Mans med 3-1 och med rådande förutsättningar inför dagens match är en ny klar seger att vänta. Ettan spelas med asian handicap -2 till 1,95 hos betfair.com - vilket innebär att insatsen betalas tillbaka om segern endast blir med två måls marginal.

Publicerad 2010-05-15 kl 10:41
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons