Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Lyon vinner i Europajakten

Lyon har ett bra avslutande program och en plats till Champions League kommande säsong är i allra högsta grad tänkbar. Mot ett omotiverat Monaco blir det vinst med god marginal till 1,83 hos betfair.com.

Lyon har inför dagens släpmatch mot Monaco fortsatt chans till att nå en andraplats i tabellen vilket betyder direktkvalificering till Champions League kommande säsong. Med en match färre spelad än de flesta övriga lag, förutom Monaco, har fjärdeplacerade Lyon fyra poäng upp till andraplacerade Lille.

Vinst i dag för Champions League-semifinalisten innebär att laget går upp på en tredje plats och skaffar sig ett bra läge inför den sista omgången då nedflyttningsklara Le Mans kommer på besök. Att Lyon är starkt hemma är känt och i senaste hemmamatchen blev det vinst med 2-1 mot tabelltrean Auxerre. Clerc, Delgado och Gonalons är fortsatt skadade.

Monaco ligger i ingenmansland och har således ingenting att spela för i sina två avslutande matcher. Och när både klass, motivation samt bortasvaghet talar emot laget är det bara till att syna Lyon. Bulot, Costa, Alonso, Park och Mongongu är skadade medan Muratori är avstängd.

Spelet blir på ettan med asian handicap -1,5 till 1,83 hos betfair.com.

Publicerad 2010-05-12 kl 09:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons