Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Mål av båda lagen till 1,80

Två mål av Rooney bäddade senast för en 3-2-seger för United. Nu är Milan tvunget att gå framåt vilket öppnar för en underhållande match.

Manchester United och framför allt Wayne Rooney är i mycket bra form. Laget har intagit serieledningen i Premier League och Rooney har producerat fem mål på de fem senaste tävlingsmatcherna. Orosmoln har under veckan funnits för brittens medverkan i kvällens retur på Old Trafford men i tisdags tränade han med laget och är redo för spel. Skadade är däremot Giggs, O’Shea, Owen, Anderson och Brown. Därtill är Carrick avstängd.

Milan är efter 2-3-förlusten på San Siro tvunget att gå framåt och lekfullheten samt den offensiva skickligheten finns ju som bekant i laget. Beckham gör comeback på Old Trafford och kan nog vara den mest inspirerade spelaren på planen i afton. Frågetecken för Patos medverkan finns fortfarande och Oddo är definitivt ur spel. Milaneserna kommer även de i bra form då tre segrar och en oavgjord noterats efter nederlaget mot United.

Uniteds styrka på ”drömmarnas teater” är välbekant och laget lär få ytor i takt med att Milan jagar mål. Milan har för övrigt fina minnen från Old Trafford då 2003 år CL-titel bärgades här efter straffvinsten mot Juventus.

Spelet blir på båda lagen att göra mål till 1,80 hos bwin.com.

Publicerad 2010-03-10 kl 09:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons