Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Målfest på Strandvallen ger 2,40

Helsingborg är i bra målform och Mjällby har också offensivt duktiga spelare. Över 2,5 mål liras i kvällens match på Strandvallen till 2,40 hos betfair.com.

Mjällby har inlett den allsvenska säsongen på ett oerhört bra sätt. Fyra segrar, två kryss samt en förlust har noterats så här långt och senast blev det seger då Häcken besegrades med 1-0 på Rambergsvallen.
43 procent av lagets matcher har innehållit över 2,5 mål men i senaste matchen på Strandvallen skrevs slutresultat till 0-0 mot Kalmar.

Men i laget finns det gott om potentiella målskyttar och då främst i form av Marcus Ekenberg samt Mostapha El Kabir. Den sistnämnda krönte en riktigt bra insats med att göra matchens enda mål senast då Häcken besegrades med 1-0 på Rambergsvallen.
Henderson och Leandersson saknas i Mjällby på grund av skador. Daniel Nilsson och Johan Svensson finns dock åter tillgängliga.

Helsingborg toppar som
bekant den allsvenska tabellen efter en oerhört imponerande start av säsongen då sex segrar och ett kryss är lagets facit så här långt.
Helsingborg får klara sig utan avstängde Marcus Lantz som varit oerhört nyttig den här säsongen och ersätts troligen av May Mahlang. Samuel Aziz saknas på grund av sjukdom.

Helsingborgs tre senaste matcher har innehållit över 2,5 mål och senast besegrades Malmö FF med 2-1 sedan Ardian Gashi och Marcus Nilsson svarat för målen. Senaste bortamatchen, mot Åtvidaberg, resulterade i en 3-0-seger efter två mål av Christoffer Andersson och ett av Erik Sundin.

Rasmus Jönsson och Mattias Lindström är andra spelare som hotar framåt och när oddset hos betfair.com är så högt som 2,40 måste det testas i kväll.

Publicerad 2010-04-26 kl 14:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons