Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Målglad premiär väntar Norrköping

IFK Norrköping har trots ett par spelarförluster ett antal spelare som håller hög nivå. Med ett darrigt försvar och en hungrig nykomling på andra sidan blir premiären mot Öster målrik.

IFK Norrköping har inför säsongen 2010 tappat ett par rutinerade spelare, men kvar finns fortfarande duktiga offensiva krafter som Bamberg, Telo, Khalili samt Mwafulirwa. På försäsongen fick IFK känna på hur det känns att förlora år 2010 en gång medan fyra segrar samt tre oavgjorda noterades i övrigt. Det är ett föryngrat och entusiastiskt ”Peking” som kommer till spel i kväll och hemma brukar laget bjuda på offensiv fotboll. Något som talar för överspelet ytterligare är att den svajiga backlinjen inte förstärkts inför i år.

Nykomlingen Öster kan, av försäsongen att döma, bli en positiv överraskning i år då laget var det bästa av alla i superettan då åtta av hela 13 matcher slutade med seger medan fyra slutade oavgjort och en med förlust. Bland annat har ett oavgjort resultat mot Mjällby noterats. I truppen finns bland andra Oliver Karekezi och Öster har inför matchen pratat om att laget är ute efter vinst i premiären. Det bäddar för en offensiv inställning hos gästerna.

Många faktorer pekar åt en relativt målrik match och överspelet på över 2,5 mål kan klart synas till 1,85 hos bet365.com.

Publicerad 2010-04-12 kl 12:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons