Målrikt lir på Bajen

Fotbollskanalen

Assyriska spelade 2-2 senast. Hammarby föll med 2-3. I kväll liras över 2,5 mål till oddset 1,75 hos Nordicbet.com.

Assyriska försatte sig i en svår sits i bortamötet med Brage senast.
Laget låg under med 0-2 efter den första halvleken och det var först i matchens slutskede som Ceyhun Eris lyckades kvittera.
Laget gjorde en riktigt bra andra halvlek men var, som siffrorna visar, betydligt sämre under matchens inledande 45 minuter.
I kvällens möte saknas fortsatt Rikard Jansson, Haris Laitinen samt Gustaf Segerström.

Men skadeläget ser mer bekymmersamt ut hos Hammarby. Viktige mittfältaren Andreas Dahl ådrog sig en hjärnskakning i förlustmötet (2-3) mot IFK Norrköping senast och kan inte medverka i kväll medan försvarsspelaren José Monteiro också tvingas stå över matchen på grund av skada. Mittbacken Patrik Gerrbrand saknas sedan tidigare. Däremot är vänsterbacken Mauro Saez Jarpa tillgänglig igen efter avstängning.

Försvarsspelet har sett darrigt ut för Hammarby under inledningen av säsongen då sju mål släppts in. Däremot har offensiven fungerat bättre då sju mål har producerats.

Assyriska har hittills inte tappat poäng i Södertälje då uddamålssegrar tagits mot både Öster (1-0) och IFK Norrköping (2-1). Hammarbys bortamatcher i år har resulterat i en seger och en förlust då Ängelholm besegrade laget med 3-2 medan det blev vinst med 2-0 mot Trollhättan.

Den här matchen har alla förutsättningar att bli målrik och över 2,5 mål liras till 1,75 hos Nordicbet.com.

Publicerad 2010-05-04 kl 10:45