Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Målrikt mellan Elfsborg och MFF

Denni Avdic är i storform - Johan Dahlin ett frågetecken. I kväll liras över 2,5 mål mellan Elfsborg och Malmö FF till oddset 2,00 hos Nordicbet.com.

Både Elfsborgs och Malmö FF:s två senaste matcher har innehållit färre än tre mål. Men det är inget man ska stirra sig blind på.

60 procents av hemmalagets matcher den här säsongen har innehållit tre mål eller fler och detsamma gäller för Malmö FF.

Inför kvällens match är det också en hel del andra aspekter som talar för att överspelet sitter.

I Elfsborg är Denni Avdic i grym form och anfallaren har svarat för sju mål på tio matcher. Johan Larsson (fyra mål så här långt), James Keane (två fullträffar hittills) och Emir Bajrami är andra potentiella målskyttar i Boråslaget.

Att Anders Svensson hittills är mållös i årets allsvenska bådar också gott inför kvällens spel då den rutinerade mittfältaren i regel brukar noteras för ett antal fullträffar under varje säsong.

Malmö FF:s trupp innehåller också gott om duktiga offensiva spelare med Daniel Larsson, Edward Ofere och Wilton Figueiredo i spetsen.

Agon Mehmeti, som tvingades lämna planen tidigt mot Trelleborg senast, saknas dock och Jeffrey Aubynn samt Dusan Melichárek kommer inte heller till spel i kväll. Däremot är Ricardinho tillbaka efter avstängning.

Målvakten Johan Dahlin, som tvingades byta i paus mot Trelleborg på grund av en ryggskada, är uttagen i truppen men det är givetvis osäkert om och hur länge han kan spela i kväll.

Elfsborg har stora bekymmer i backlinjen. Teddy Lucic kan inte medverka och detsamma gäller Martin Andersson samt Johan Sjöberg.

Däremot är Anders Wikström, som tidigare varit ett frågetecken, uttagen i truppen. Martin Ericsson och Daniel Mobaeck kan dock spela igen efter sjukdomen som hindrade duon från spel mot Åtvidaberg senast.

Skadeproblemen i backlinjen, Denni Avdic och Daniel Larsson. Det är tre av skälen till att överspelet liras till 2,00 hos Nordicbet.com.

Publicerad 2010-05-05 kl 13:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons