Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Målsnålt för Portugal

Portugal skall i kväll bana väg för det som för några månader sedan såg ut att bli en extremt svår uppgift, nämligen att kvalificera sig för VM.

Portugal har alltså chansen, på Sveriges bekostnad, att spela sig till en plats i VM-slutspelet i Sydafrika i sommar men först måste laget besegra Bosnien Hercegovina.

Efter många vändor fram och tillbaka skall nu Ronaldo inte kunna spela och det är ett mycket stort avbräck, som vi alla kan räkna ut med sittdynan. Även Bosingwa, lagets offensive högerback, är borta i tre månader efter knäoperation. Portugal har haft svårt att göra mål och alldeles särskilt utan Ronaldo. Av deras 17 kvalmål kom åtta av dem mot Malta. Med tanke på vad som står på spel lär det inte bli lättare att spela avslappnad anfallsfotboll denna gång.

Bosnien Hercegovina har skyhög kapacitet när allt stämmer men prestationerna är mycket svårbedömda. Går laget in för det på rätt sätt kan de ge Portugal stora problem här. Laget gjorde hela 25 mål i kvalet men det måste bli tuffare nu.

Värderingen på mindre än 2.5 mål ligger på 55% så vi spelar på odds över 1.81!

Publicerad 2009-11-13 kl 11:15
Annons
Annons
Annons