Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Målsnålt i fransk toppmatch

Historiskt målsnåla matcher mellan Bordeaux-Auxerre är en av anledningarna till att underspelet liras till 1,65 hos bwin.com.

Serieledande Bordeaux spelade så sent som för tre dagar sedan 1-1 i seriefinalen med Montpellier och nu väntar ett nytt toppmöte för Champions League-laget då formstarka Auxerre kommer på besök. Auxerre placerar sig först på sjätte plats i tabellen men är endast fyra poäng efter Bordeaux och för fyra dagar sedan togs en 1-0-seger över Valenciennes.

Bordeaux är erkänt starkt på hemmaplan och har i ligaspelet noterats för resultatraden 9-3-1 med en målskillnad på 24-6. I ligaspelet har matcherna i 56 procent av fallen innehållit färre än 2,5 mål. Till dagens match är Ciani avstängd och Placente, Jurietti, Keita samt Traoré skadade.

Auxerre har tagit tre raka segar i ligan och i dessa svarat för målskillnaden 4-1. Laget är som sagt bara ett fåtal poäng efter den absoluta toppen och har alla möjligheter till att ställa till problem för Bordeaux i kväll. På resande fot har laget noterats för fem segrar, fyra oavgjorda samt tre förluster, med en målskillnad på 8-10. I 77 procent av Auxerres matcher faller färre än 2,5 mål. Ur spel är skadade Bourgeois, Licata och Chafni.

Endast vid ett tillfälle av de elva senaste mötena sedan 1998 har fler än 2,5 mål gjorts mellan dessa lag här. Under 2,5 mål spelas i dag till 1,65 hos bwin.com.

Publicerad 2010-03-10 kl 14:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons