POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FOTBOLLSKANALEN
11å

Man of the Match: Tävla om resa till Grekland - Sverige i EM

I matcherna i TV4 Sport och TV4 Plus under resten av säsongen kommer tävlingen Man of the Match att rulla. Och slutsegraren vinner en resa för två till Sverige - Grekland i EM i sommar.

Tv-tittarna har chansen att rösta på tre kandidater i andra halvlek av varje match genom att SMS:a A, B eller C till 72 400. Vilken spelare som blivit Man of the Match redovisas i slutet av varje match. Från de som röstat på rätt kandidat (vinnaren i omröstningen) dras en tittare slumpvis från varje match.

Tävlingen pågår från 9 mars till 15 maj och när omröstningarna av Man of the match är avslutad går vinnarna i varje omgång vidare till finalomgången.

För att rösta måste du skicka sms för spelare A, B, eller C till 72 400 på den kandidat du vill rösta på. SMS kostar 5 kr + ev trafikavg

Om du är med och röstar fram "Man of the match" så kanske det blir just DU som personligen får dela ut det stora priset till "Man of the match" under EM i matchen Sverige-Grekland på plats i Salzburg den 10 juni!

I finalomgången ska de tävlande skriva en motivering till varför just de ska få åka till EM och dela ut priset till Man of the match. En jury utser vinnaren. Finalomgången äger rum mellan den 19:e och 21:a maj.

Efter varje match redovisas vinnaren som gått till Finalomgången på fotbollskanalen.se.

Publicerad 2008-05-13 kl 14:44
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå