Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Newcastle vinner toppmötet

Newcastle har sex raka segrar på St James´ Park. Nottingham Forest har sex raka förluster i ligaspelet på bortaplan. I kvällens toppmöte spelas ettan till 1,73 hos bet365.com.

Newcastle kan i praktiken säkra direktuppflyttning till Premier League i kväll. Vinst mot Notttingham Forest, på tredje plats i tabellen, skulle innebära att avståndet ned till positiv kvalplats utökas till hela 13 poäng.

Hemma på St James´ Park har Newcastle agerat oerhört stabilt den här säsongen och de senaste sex matcherna har resulterat i lika många segrar. Scunthorpe var det senaste laget som fick resa hemåt med en förlust då tvåmålskytten Carrols samt danske Lövenkrands såg till att fastställa slutresultatet till 3-0.

Newcastle är obesegrat inför hemmafansen den här säsongen då 15 segrar och 4 kryss noterats på 19 matcher. Målskillnaden är också den oerhört övertygande: 46-9.
Nottingham Forest är Championships näst bästa hemmalag då 16 segrar, 1 kryss samt 3 förluster noterats så här långt. Men när det kommer till spel på bortaplan är laget långt ifrån lika starkt. Fyra segrar, nio kryss samt sex förluster är lagets facit så här långt.

Faktum är att
de sex förlusterna på bortaplan kommit i de sex senaste omgångarna då Barnsley, Preston, Leicester, Doncaster, Coventry och Derby alla besegrat Forest.
I Newcastle kan troligen Jose Enrique spela medan frågetecken finns för Peter Løvenkrands och Alan Smith.

Perch kan eventuellt spela för Forest och Lynch närmar sig också en comeback. Men oavsett laguppställning räcker inte Forest till i kväll.

Newcastle ser till att i praktiken säkra en Premier League-plats och ettan liras till 1,73 hos bet365.com.

Publicerad 2010-03-29 kl 13:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons