Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Nottingham närmar sig Premier League

Nottingham Forest är oerhört starkt på City Ground. I dag vänder laget 1-2-underläget från det första mötet med Blackpool och avancerar vidare en direkt avgörande kvalmatch till Premier League.

Nottingham var näst intill hänsynslöst på hemmaplan under seriespelet då 18 av 23 matcher innebar seger medan två slutade oavgjort samt tre med förlust. Därtill noterades en stark och övertygande målskillnad på 45-13.

Laget slutade på tredje plats i tabellen med nio poäng mer inspelade än kvalmotståndaren Blackpool och har goda chanser att ta sig vidare i kvalspelet trots 1-2-förlusten i bortamötet.

Blackpool tar sig vidare i kvalet vid minst ett oavgjort resultat och kommer till spel med vetskapen om att de var ett av de få lag som lyckades med bedriften att besegra Nottingham på deras hemmaplan. Blackpool nådde ett 1-0-resultat den 19 september men mycket har så klart ändrats sedan dess.

Nottingham är inte
favorit till att gå vidare efter det första mötet men vi känner ändå att lagets styrka hemma på City Ground kommer innebära vinst och avancemang. Avancemang betalar 1,85 hos bwin.com medan seger ger 1,70. Vi väljer alltså spelet på avancemang!

Publicerad 2010-05-11 kl 12:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons