POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FOTBOLLSKANALEN
10å

Ny förlust väntar Bajen

Skadade och sjuka spelare i Hammarbys trupp. Samtidigt får Trelleborg tillbaka tre spelare gentemot senast. Ettan betalar drygt två gånger pengarna och testas.

Hammarby är en klubb i kris. Vid sidan av det sportsliga dras klubben med stora ekonomiska bekymmer och vd:n Michael Andersson har redan aviserat sin avgång.

På planen är läget inte bättre. Hammarby parkerar på en sista plats i den allsvenska tabellen när bara två omgångar återstår och laget är även stukat av skador och sjukdomar inför avslutningen. Sebastian Castro-Tello är fortfarande sjuk och missar matchen mot TFF och Rafael Magalhaes saknas av samma orsak. Kristoffer ”Poppen” Björklund vaktar målet även i kväll då Rami Shaaban fortfarande inte är kvitt sin skada och dessutom saknas duon Monday James samt Haris Laitinen.

Men det finns även positiva nyheter för Hammarby. David Johansson är tillbaka efter avstängning och när lagen möttes på Söderstadion i somras blev det seger med 2-1. Dessutom såg det spelmässigt bättre ut än tidigare trots 1-2-förlusten mot AIK i derbyt senast.

TFF har inget att spela för men är ute efter poäng igen efter att enbart ha fått med sig en pinne på de tre senaste matcherna. Laget har vunnit de senaste två mötena med Hammarby på Vångavallen då båda slutat 1-0.

Med tanke på att laget också får tillbaka lagkaptenen Dennis Melander samt Yousef Fakhro (avstängda senast) samt Fredrik Jensen som varit skadad känns det som att det är läge att testa ettan. Den finns i skrivande stund till 2,30.

Publicerad 2009-10-28 kl 12:11
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå