Oavgjort blir seger för MFF

Fotbollskanalen

Malmö FF och Örebro möts i ett på förhand jämnt möte på en för årstiden ovanligt bra gräsmatta. Ofere är tillbaka vilket ger MFF ett knappt favoritskap.

Malmö FF firar 100-års jubileum och inramningen kommer säkert att tända de himmelsblåa i kväll. På pluskontot finns även Oferes återkomst vilket ger Malmös anfallsspel mer tyng och firma Ofere/Larsson har ju tidigare visat vad de kan prestera tillsammans. 0-0-matchen mot Gais i premiären var ingen sprakande tillställning men det är som bekant svårt att spela bra fotboll på en usel gräsmatta och värt att notera är att Dahlin räddade en straff slagen av Wanderson. MFF har vunnit fem av de sex senaste hemmamatcherna med Örebro samt kryssat i en.

Örebro såg stabilt och bra ut i premiärvinsten (2-0) över uddlösa Åtvidaberg och precis som Malmö är ÖSK ett spelande lag. Båda sidorna kommer att gynnas av planens skick och en jämn match är troligt att vänta. Örebro kommer dock inte förstöra jubileumsfesten och efter en oavgjord första halvlek säkrar MFF segern i andra halvlek.

Spelet blir således ett Halvtid/Fulltid-spel, Oavgjort/Malmö FF till 4,50 hos bet365.com. För den som är intresserad av den raka ettan står den i 1,80.

Publicerad 2010-03-23 kl 13:15