Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN
10å

''Petter Andersson skulle blivit uttagen''

Rasmus Lindgren gör debut i Lars Lagerbäcks trupp men är inte i form. Fotbollsexperten Bosse Petersson tycker därför att Hammarbys Petter Andersson hade varit ett bättre val på mittfältet.

- Med tanke på Lindgrens bristande form under försäsongen ställer jag mig frågande till varför Lars Lagerbäck väljer honom framför Hammarbys Petter Andersson, säger Bosse Petersson till FotbollDirekt.se.

- Jag såg honom (Lindgren) mot Arsenal i Amsterdam Cup och imponerades inte. Förbundskaptenen har uppenbarligen inte tagit ut spelare baserat på deras nuvarande form.

Lagerbäcks val gör att Ajax-mittfältaren nu debuterar i a-lagstruppen efter återbudet tidigare i våras mot Turkiet på grund av skada.

Med både honom och Daniel Andersson i laget finns det två liknande spelartyper, något som fotbollsexperten höjer på ögonbrynen åt.

- För mig är det solklart att Petter Andersson skulle blivit uttagen. Det är allsvenskans fräschaste mittfältare som dessutom visat strålande form. Men Lagerbäck är orubblig och kör helt på sin egen linje.

När FotbollDirekt.se når Rasmus Lindgren i Holland medges det att han har en bra bit kvar till formen.
- Jag har haft lite problem med skador under försäsongen och har hittills bara spelat en träningsmatch. Därför kommer jag inte till landslagssamligen i toppform, berättar Lindgren.

Anders Svensson
FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-08-12 kl 15:50
Annons
Annons
Annons