Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Randers och Midtjylland producerar

Danska SAS ligans två formstarkaste lag, Randers och Midtjylland, drabbar samman i ett möte båda lagen förväntas att göra mål i. Det scenariot betalar 1,75 hos bwin.com.

Nästjumbon Randers har närmat sig framförvarande lag tack vare en fin svit sedan omstarten i mars och har inte förlorat på de hittills tio spelade matcherna genom att ha vunnit sex samt kryssat i fyra. Lagets 22 inspelade poäng gör de till det näst formstarkaste i ligan och i vinstraden finns bland annat en seger över FC Köpehamn med. På lagets skadelista finns endast Issah Ahmed uppsatt.

Gästande Midtjylland är inte sämre än dagens värd utan kan stoltsera med att vara det formstarkaste laget i ligan sedan omstarten då sju segrar, två oavgjorda samt en förlust noterats. Laget kommer ifrån två meriterande vinster då FC Köpenhamn förste besegrades med 3-2 i ligan vilket sedan följdes upp med en 2-0-seger över Odense i cupen. Till dagens match saknas lagkaptenen Mikkel Thygesen samt anfallaren Ken Islö till följd av avstängningar.

Midtjyllands avbräck ger nästjumbon ett litet övertag men i den form gästerna är i kommer detta bli en hård kamp. Mötet i vintras slutade med en 2-1-seger till Midtjylland och att båda lagen på nytt gör mål spelas till 1,75 hos bwin.com.

Publicerad 2010-04-26 kl 13:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons