Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Ronaldo håller undan i skytteligan

Ronaldo toppar skytteligan på sex mål. Att han blir bäste målskytt i Champions League ger 2,10 gånger pengarna hos bet365.com.

Den portugisiske stjärnan har imponerat stort i Real Madrid sedan han tog klivet över från Manchester United. Trots att han bara hunnit spela 270 minuter på sex matcher på grund av skador har han redan hunnit göra sex mål.
Det innebär ett snitt på två mål per match!

Chelseas Didier Drogba ligger på en delad tredjeplats i skytteligan just nu med tre mål och har liksom Ronaldo hunnit med att spela 270 minuter i Europas finaste tävling för klubblag. 8,00 gånger pengarna betalar det om ivorianen hinner i kapp och förbi Ronaldo i antal gjorda mål.

Michael Owen hade en stor kväll i bortamötet med Wolfsburg där anfallaren, som slog igenom med dunder och brak i Liverpool, gjorde Uniteds samtliga mål i 3-1-segern i Tyskland. I och med dessa fullträffar är han nu uppe på totalt fyra mål och ligger med detta på delad andra plats i skytteligan. Oddset på Owen: 21,00.
Milos Krasic, CSKA Moskva, har också gjort fyra mål men bet365.com har givetvis tagit i beräkning att det ryska laget får svårt att ta sig förbi åttondelsfinalen.

Messi, som gjort två mål hittills, ger 9,00 medan Anelka, som står på tre mål hittills, också räknas som en favorit till oddset 13,00. Vårt svenska hopp, Zlatan Ibrahimovic som hittills bara gjort ett mål i Champions League, ger 23 gånger pengarna.
I listan till höger finns andra spelare som är spelbara som skytteligasegrare i Champions League hos bet365.com.

Publicerad 2009-12-10 kl 15:00
Annons
Annons
Annons