Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Santos sänker Väsby

Örgryte har en stark offensiv. Väsby har tappat en hel del viktiga spelare för defensiven. I kväll spelas över 2,5 mål i premiären av superettan.

Örgryte fick en katastrofal start på fjolårets allsvenska säsong men en stark forcering mot slutet av säsongen innebar att laget ändå inte var långt borta från att nå en kvalplats.
Men nu börjar klubben om i superettan och på papperet ser laget starkt ut – inte minst offensivt. Marcus Allbäck har visserligen slutat men kvar finns en spelare som Álvaro Santos medan Ken Fagerberg har hämtats hem från spel i Danmark.
Alex Perreira är en annan spelare som har visat att han kan skapa oerhört mycket i superettan.

Men Öis föll i två raka träningsmatcher inför premiären då 0-3 mot Gif Sundsvall följdes upp med en 2-3-förlust mot Landskrona i genrepet. 2-6 på de två senaste matcherna således – vilket indikerar att det finns en hel del för nye tränaren Janne Andersson, senast i Halmstad, att jobba med försvarsmässigt.
I premiären tvingas laget klara sig utan skadade duon Niclas Elving och Alexander Mellqvist.

Väsby har tappat en rad tongivande spelare och bland annat har målvakten Niklas Westberg skrivit på för seriekonkurrenten IFK Norrköping medan mittbacken Nicklas Backman har gått till AIK.
Laget fick 3-3 med sig från mötet med IFK Mariehamn och därefter, i genrepet, föll laget med 0-1 mot Gif Sundsvall.

Väsby tippas av de flesta få svårt att hänga kvar och Örgryte har ett gyllene läge att ta en trepoängare direkt i premiären. Ettan finns till 1,45 hos bet365.com och liras men vi väljer att placera en något större peng på över 2,5 mål till 1,70 hos bet365.com.
Örgryte har under försäsongen visat att defensiven är sårbar och med tanke på de offensiva spelarna som finns i laget lockar spelet i kväll.

Publicerad 2010-04-12 kl 12:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons