Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Senaste nytt från fotbollskanalen – direkt till din mobilskärm

Nu kan du få de senaste nyheterna och livescore direkt till din mobilskärm. TV4 har till mobilen XPERIA™ X1 från sonyericsson tagit fram en panel som gör din xperia till den största nyhetsportalen i mobilen.

Men den nya TV4-panelen till din XPERIA™ X1 får du de senaste nyheterna från fotbollskanalen direkt till din startskärm.

Du kan också få livescore från Premier League och Allsvenskan. Med ett klick kommer du också direkt till fotbollskanalens mobilsajt där du kan ta del av de senaste nyheter, live score-tjänsten och läsa alla bloggar.

Den nya typen av användargränssnitt som används i den här telefonen gör det väldigt enkelt för dig som användare att skräddarsy din egen startskärm. Den interaktiva panelen gör det väldigt enkelt att organisera telefonens viktigaste funktioner samtidigt som du får de senaste nyheterna direkt till skärmen.

Panelen är gratis och kan hämtas på Sony Ericssons egen portal för mobilt innehåll, Fun&Downloads , eller genom att SMSa ordet XPERIA till nummer 72400.

Publicerad 2009-03-25 kl 14:56
Annons
Annons
Annons