POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FOTBOLLSKANALEN
10å

Sevillaseger trots handikapp

Sevilla övertygade ute i Europa tidigare i veckan, nu är det dags för en ny komfortabel seger i ligan.

Sevilla placerar sig med sina 15 poäng efter sju omgångar på en tredje plats i La Liga och hemma på Ramon Sanchez Pizjuan har laget tagit full pott på tre matcher. I föregående omgång föll Sevilla borta mot Deportivo (0-1) vilket innebar slutet på en sju matcher lång segersvit. Dock studsade laget tillbaka i veckans CL-spel när Stuttgart bortabesegrades med trivsamma 3-1. Palop är fortfarande ur spel på grund av skada.

Espanyol har bra form med elva inspelade poäng på de sex senaste matcherna, men laget har inte stött på klassmotstånd. 2-1 segern över Tenerife i förra omgången förde upp gästerna på en åttonde plats i ligan. Espanyol brukar ha svårt för Sevilla på Ramon Sanchez Pizjuan (3-1-8), det senaste besöket slutade med en 0-2-förlust. Lagets stjärna Tamudo har inte fått mycket speltid under säsongen beroende på skador samt osämja med ledningen och förväntas inte starta i kväll heller.

Espanyol står inför en övermäktig uppgift och förlorar med minst två måls marginal mot ett glödhet Sevilla. Handikapp Sevilla -1 testas till 2,30.

Publicerad 2009-10-24 kl 11:17
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå