Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Siena piskar Grosseto

Siena har spelat tio tävlingsmatcher i rad nu utan att vinna. I dag väntar ett passande motstånd när serie B-laget Grosseto kommer på besök.

Siena innehar till dags datum sistaplatsen i Serie A och har inte haft det lätt den här säsongen. Efter 12 spelade omgångar har laget bara futtiga sex poäng och det är givetvis tungt värre.

Senast fick de svartvita se sig slagna utav Genoa trots två baljor framåt, bland annat ett vackert mål av Maccarone strax efter att Paolucci reducerat. Vid ställningen 2-3 gick Siena även för kvittering men det var tillslut Floccari som stängde matchen för Genoa på stopptid med en retlig boll bakom Gianluca Curci, som nog gärna glömmer den här matchen ganska kvickt. Det såg stundtals riktigt virrigt ut i det defensiva spelet men positiva tendenser kunde skymtas och det är något vi tar med oss i torsdagens möte med Grosseto.

Grosseto spelar i Serie B och gör det tillräckligt bra för att placera sig på 11:e plats, det vill säga alldeles i det riktigt jämna mittenskiktet. Laget har ett fint facit med 2 vinster och 3 oavgjorda i de fem senaste matcherna. Spelet finns absolut för att matcha Siena men hemmaplan är alltid betydelsefullt i italiensk fotboll och det får bli favoritspel här.

Siena har inte en historik av många mål framåt, vilket ter sig ganska naturligt med tanke på tabelläget men sådant sätter sig också i anfallskulturen så vi väljer en rak seger till 1.70.

Publicerad 2009-11-12 kl 11:29
Annons
Annons
Annons