Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Spännande spel på Svennis-succé!

I söndags presenterades han som klubbens nye tränare. Men när tar Sven-Göran Eriksson sin första seger som manager för Championship-laget Leicester City?

Leicester, bottenlag i den engelska andradivisionen, blev Sven-Göran Erikssons tionde klubblag i karriären. Affären blev klar i helgen och Svenns satt på läktaren när ”The Foxes” i lördags tog en efterlängtad seger med 3–1 mot Scunthorpe hemma på Walkers Stadum. Dagen därpå presenterades han sedan som Leicesters nye manager – den 15:e sedan 2004!

Det sistnämnda faktumet indikerar att något inte står rätt till i klubben. Leicesters omsättning av tränare de senaste åren liknar rena cirkusen och mitt i denna, och som huvudansvarig för den, står clownen själv – klubbordföranden Milan Mandaric. Portugisen Paulo Sousa fick sparken i fredags efter knappt tre månader i klubben och det är tydligt att Svennis inte kommer till en trygg arbetsplats. 


Leicester kom femma i The Championship förra säsongen men misslyckades i play off-semifinalen mot Cardiff. Höstsäsongen har varit synnerligen besvärlig. Vissa kallar det omöjligt uppdrag, att få fart på ett lag som startat uselt och att göra det med en närmaste chef (Mandaric) som inte har ordet tålamod i sin vokabulär.

Vår respekt för Svennis är dock oerhört stor och vi tror att han kommer att göra ett så bra jobb att han sitter kvar på sin post vid säsongens slut. Huruvida han kommer att göra det är för övrigt ett av de spelobjekt som finns tillgängliga hos ett engelskt bolag.

Här är hela utbudet av Svennis-objekt:

*När tar Leicester sin första seger med Svennis som manager?
- mot Hull den 16/10: 2.20
- mot Leeds den 19/10: 5.00
- mot Swansea den 23/10: 7.50
- mot West Bromwich den 26/10: 8.50
- mot Preston den 30/10: 7.50
- ingen seger de närmaste 5 matcherna: 7.00

*För svensken upp klubben upp i Premier League till våren?
- JA: 5.00

*Är Svennis fortfarande Leicesters manager vid säsongens slut?
- JA: 1.50
- NEJ: 4.00

Publicerad 2010-10-15 kl 10:09
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons