Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Spansk målfest till 1,72

I Spaniens sex senaste matcher har det blivit over 2,5 mål. Österrike spräckte Frankrikes nolla på bortaplan senast. Över 2,5 mål mål lockar till 1,72.

Spanien var förkrossande överlägset i sin VM-kvalgrupp. Laget vann tio matcher av tio möjliga och målskillnaden 28-5 understryker hur starkt laget är. I den sista gruppmatchen besegrades Bosnien med 5-2 trots bortaplan och i helgen var det Argentina som fick se sig besegrat med 2-1 i en träningsmatch.
Spanien gjorde en riktigt bra match och vann helt välförtjänt sedan Alonso säkrat segern med sitt andra mål för kvällen.

Mot Österrike lär en hel del av lagets nyckelspelare vilas men ersättare som Lopez, Andoni Iraola, Pablo, Alvaro Negredo och Navas duger gott mot kvällens motstånd.
Österrike fick hål på Frankrike senast men föll ändå klart med 1-3. Dessförinnan besegrades Litauen med 2-1 och laget är givetvis inte i närheten av Spaniens kapacitet.
Laget slutade trea i sin VM-kvalgrupp med åtta respektive sju poäng upp till Serbien och Frankrike som lade beslag på placeringarna före.

Mot ett anfallsinriktat Spanien, som liksom Österrike kan spela helt avslappnat, lär det bli en hel del chanser. Överspelet till 1,72 kan testas i kväll.

Publicerad 2009-11-18 kl 16:49
Annons
Annons
Annons