Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Spela emot Boca Juniors

Velez Sarsfield är regerande Clausuramästare och har inlett årets upplaga på ett bra sätt. Mot Boca Juniors ses laget med god segerchans.

Årets upplaga av argentinska Clausura är sex omgångar gammal och bland topplagen hittar vi förra säongens Clausuravinnare, Velez Sarsfield. På sex matcher har laget tagit elva poäng och skuggar i och med det ettan Colon och tvåan Godoy Cruz som båda har tolv pinnar. Hemmaspelet har som vanligt inletts stabilt med två segrar samt en oavgjord med en målskillnad på 6-2. Bland annat har Independiente, som har lika många inspelade poäng i dagsläget, besegrats och serieledaren Colon fick 1-1 när de kom på besök. Velez Sarsfields hemmaspel är allt som oftast vägvinnande och mot Boca Juniors har laget en bra trend.

Boca Juniors kommer till spel i kryssform då lagets tre senaste matcher inneburit oavgjorda resultat. Totalt har laget inlett säsongen med att kryssa i fyra av sina sex matcher och på bortaplan lyder så här långt resultatraden 0-2-1. Juan Roman Riquelmes Boca Juniors har inte bortaspelet som sin starka sida och i dag kommer laget att sättas på prov ordentligt.

Velez Sarsfield får gälla som favorit i detta möte och ettan kan plockas till 1,80 hos bwin.com.

Publicerad 2010-03-02 kl 14:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons