Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Spela på irländsk skräll

En match som egentligen kan sluta hur som helst och då tar vi oddset till hjälp för att hitta ett spelobjekt. DNB på Irland till 2.20 känns mest intressant.

Irland, tvåan från grupp 8 i VM-kvalet där vi hittar direktkvalificerade Italien, fick en tuff upptill vardags i Fulham, är tillbaka i laget. Det kan dock också tolkas som ett svaghetstecken att ”gamle Duff” är en betydande spelare för irländarna. En annan betydande spelare är Robbie Keane från Tottenham Hotspur. Är han på humör får det franska försvaret det jobbigt.

Raymond Domenech, Frankrikes excentriske general, väntar på klartecken för Lyon’s Jérémy Toulalan som åkte på en smäll mot Marseille i söndags samt Abou Diaby. Den sistnämnde skall enligt uppgifter finnas tillgänglig trots tidigare rapporter om ihållig vadskada men det återstå att se. Frankrikes spelhjärta Ribery samt Arsenalbacken Clichy är borta sedan tidigare.

Egentligen har fransoserna ett sjukt bra lag att ställa på banan ändå men frågan är hur mycket Domench vågar satsa på de yngre spelarna med Benzema i spetsen.

Les Bleus blev tvåa efter Serbien i en ganska tacksam grupp. Den forna världsmästaren från 1998 är inte vad de en gång var. De underpresterar alltför ofta och coachningen lämnar mycket därhän.

Det finns risk för att det hela slutar i fransk tragedi trots att de har ett lag som skall kunna krossa Irland och käka upp smulorna. Jag finner oddset på Irland mer tilltalande och vi garderar med DNB (insatsen tillbaka vid oavgjort) till oddset 2.20.

Publicerad 2009-11-13 kl 10:44
Annons
Annons
Annons