Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Spela på klar Racingseger

I ligan går det oerhört tungt för Racing och tränaren Juan Carlos Mandiá fick alldeles nyligen känna av den berömda foten i akterkastellet. Interimlösningen blev Juanjo González och Fede Castaños som går in som andratränare och skall försöka styra laget i returmötet av 16-delsfinalen av Copa del Rey.

Efter 0-1 borta mot Salamanca förväntas nu givetvis Racing ställa saker och ting till rätta när lagen möts hemma på El Sardinero. Trots oro i klubben och en bedrövlig 17:e plats i ligan finns det faktorer som talar för att man skall klara av uppgiften.

Till exempel sägs det att ”ingen skall vila” vilket med lite mer positiva tongångar betyder ett så gott som ordinarie manskap på plan. Anfallet kommer således bestå utav Tchité och Geijo med Munitis och Serrano på de båda kanterna som understöd. Helt klart är att det behövs ny energi till en klubb i brygga och kan laget få med sig ett resultat i cupen är detta givetvis mycket värt.

Salamanca ligger på åttonde plats i Segunda División och kommer ifrån en vinst mot Levante senast med 3-2. I cupen har laget även slagit ut Cartagena som leder Segunda vilket också imponerar. Det finns egentligen inte mycket som rent spelteoretiskt talar emot Salamanca här men det är en lite” bära eller brista” match för Racing och jag tror Salamanca tvingas ta smällen när det börjar vända uppåt för de vitgröna.

Chansspelet, -1.5 på Racing till 3.30, testas med en lägre insats.

Publicerad 2009-11-11 kl 14:23
Annons
Annons
Annons