Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Spela på målfester i CL

Genomgående offensivt skickliga lag är i gång i veckans returmöten i Champions League. Spela på vilket av mötena som innehåller flest mål.

Real Madrid fick inte den utdelning som laget hade hoppats på i bortamötet med Lyon. Ett möte som spanjorerna dessutom gick förlorande ur med 0-1. Sedan dess har ”marängerna” visat glödhet form när de besegrat Villarreal med 6-2, Tenerife med 5-1 och Sevilla med 3-2. Att Reals möte med Lyon på Santiago Bernabeu blir det målrikaste av denna veckas returmöte i Champions League betalar 2,75 hos ett engelskt spelbolag.

Flest mål i de första åttondelsmötena föll i mötet mellan Milan och Manchester United (2-3). Att returmötet dessa lag emellan återigen blir det målrikaste ger 4,00. Tre mål föll i både mötet mellan Porto-Arsenal samt Bayern München-Fiorentina. Arsenal är nu utan tongivande Fabregas och måste gå för vinst. Oddset 3,50 erbjuds på att Londonklubbens returmatch blir den målrikaste denna vecka. Högst odds får man på mötet mellan Fiorentina-Bayern, nämligen 4,50.

Publicerad 2010-03-09 kl 15:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons