Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Spela Wolves till 2,10

Wolves återfår sina tongivande spelare som vilades i förlustmatchen mot United. Det gör att det nu blir vinst mot Burnley.

Wolves tränare Mick McCarthy har varit, och är, i blåsväder efter att ha mönstrat ett b-betonat lag mot Manchester United utan någon direkt anledning. McCarthy hävdar att slitage låg bakom beslutet och hur som helst är Henry, Ward, Craddock, Doyle och Ebanks-Blake nu tillbaka. Långtidsskadade Kightly och Keog är fortsatt ur spel. Innan United-förlusten hade Wolves svarat för en riktig skräll då Tottenham bortabesegrades med 1-0 efter mål av Doyle redan i matchens tredje minut.

Gästande Burnley är en stor bedrövelse på bortaplan då de endast mäktat med att ta en poäng på åtta matcher och har en total målskillnad på 8-27. Laget har därtill inte vunnit en match sedan 2-0-segern hemma över Hull den 31:a oktober, vilket gör att den vinstfria sviten sträcker sig till sex matcher. Lagen har stött på varandra vid flertalet tillfällen i Championship och på de tio senaste mötena här sedan 1995 har Wolves vunnit åtta medan Burnley tagit hem de andra två. Långtidsskadade McCann förblir alltjämt på skadelistan tillsammans med Paterson samt Rodriguez.

2,10 på Wolverhampton anser jag vara klart spelbart och det oddset testas hos bet365.com.

Publicerad 2009-12-20 kl 11:00
Annons
Annons
Annons