Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Sund etta på Brage till 1,70

Brage har mycket god chans till att ta viktiga poäng och skjuta ifrån den negativa kvalplatsen, som inte ligger alltför långt bort, när seriens sämsta bortalag, Väsby, kommer på besök. Ettan spelas till 1,70 hos Nordicbet.com.

Brage har inför dagens match fyra poäng ner till negativ kvalplats men kan trots det komma till kvällens match i gott mod. Lagets tre senaste matcher har nämligen resulterat i sju poäng och bland annat har en 2-0-seger över Hammarby noterats. Inför kvällens match finns förhoppningar om att mittfältskreatören Vyacheslav Jevtueshenko kan medverka efter skada.

Gästande Väsby United är inte bara tabelljumbo. Laget är även seriens formsvagaste med noll segrar och endast fyra poäng på de tio senaste matcherna och är därtill seriens sämsta bortalag i kraft av resultatraden 1-2-8. Laget har fallit tungt i de senaste två matcherna då 0-4-förlusten mot IFK Norrköping följdes upp med ett 0-3-nederlag mot Assyriska och inte mycket talar för en uppryckning nu. I synnerhet inte när AIK-lånet Walker numera representerar seriekonkurrenten Assyriska.

Ettan i detta möte är sund och högst spelbar till Nordicbets odds på 1,70.

Publicerad 2010-08-30 kl 16:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons