Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Sunt underspel på Auxerre

Auxerre har bara ett enda baklängesmål i sina fyra senaste hemmamatcher medan Rennes har släppt in minst mål av alla lag i Ligue 1. Läge för underspel alltså.

Det här är en match mellan två lag vars främsta kvaliteter tveklöst finns i det defensiva spelet. Rennes har släppt in minst mål av alla lag i hela Ligue 1, endast sex på elva matcher, medan Auxerre bara har inkasserat ett enda baklängesmål i sina fyra senaste matcher på hemmaplan.

Auxerre har för övrigt vunnit samtliga dessa fyra matcher (en i ligan, en i Champions League och två i franska cupen) och är svårslaget på Stade de l'Abbé-Deschamps. Rennes har överträffat förväntningarna så här långt men det känns som om laget är lite på nedgång. Vår bedömning är att det är knapp fördel Auxerre som genom åren har klar plusstatistik (13-2-3 i de 18 senaste) i hemmamötena med Rennes.

Vi väljer dock att avstå 1X2-spel till förmån för underspelet. De fem senaste mellan lagen i Auxerre har slutat med mindre än 2,5 mål. Hemmalaget har varit under 2,5 mål i 67% av matcherna hittills under säsongen (motsvarande siffra var 68% ifjol) medan det producerats mindre än 2,5 mål i 64% av Rennes matcher.

Gästerna har för övrigt bara släppt in ett enda mål på sina fem bortamatcher den här säsongen och förstärktes nyligen av mittbacken Fannis återkomst efter skada. Man har dock bara gjort ett mål i sina tre senaste ligamatcher och kämpar för att få igång målskyttet igen. Någon snar islossning tror vi inte på för Antonettis gäng – i alla fall inte i den här matchen.

Under 2,5 mål mellan Auxerre och Rennes spelas till 1.55 hos betfair.com.

Publicerad 2010-11-14 kl 13:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons