Sunt underspel på Dynamo

Fotbollskanalen

Dynamo Kiev vann hemmamötet med 3-0. I returmatchen mot belgiska Gent lär laget vara defensivt inställt. Det talar för underspelet som liras till 1,85 hos Nordicbet.com.

Dynamo Kiev var numret för stort belgiska Gent i den första matchen i Champions League-kvalet. Yarmolenko gav hemmalaget ledningen med 1-0 i den 19:e minuten och målet skulle visa sig bli den första halvlekens enda.

Därefter såg Shevchenko samt Zozulya till att det ukrainska storlaget fick med sig ett riktigt bra utgångsläge till kvällens returmatch i och med sina fullträffar i slutet av den andra halvleken.

Resultatet innebär att Dynamo Kiev kan spela defensivt i kväll och lagets försvarsspel är starkt. Dynamo Kiev har bara släppt in två mål på de fyra senaste matcherna medan tio mål noterats framåt. Men den sistnämnda statistiken spelar inte lika stor roll inför i kväll då offensiven knappast lär prioriteras.

Gent har gjort ett mål på de tre matcher av tävlingskaraktär som laget varit inblandat i så här långt under säsongen. I Supercupen mot Anderlecht blev det förlust med 0-1, därefter föll laget med 0-3 mot Dynamo Kiev medan det senast blev seger mot Westerlo med 1-0 på bortaplan i premiären Jupiler League.

Att kvällens match blir målsnål håller vi som högst troligt och därmed liras under 2,5 mål, alltså högst två mål i matchen, till oddset 1,85 hos Nordicbet.com.

Publicerad 2010-08-04 kl 17:00