Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Syna 2,80 på Gefle

Åtvidabergs trupp håller inte allsvensk standard och även om Gefle har ett flertal spelare skadade går inte på 2,80, hos bet365.com, på tvåan obemärkt förbi.

Åtvidaberg var helt utan chans i premiäromgången borta mot Örebro i en match som slutade med hemmaseger 2-0. Nu har laget hemmaplansfördel och motståndet är något beskedligare men Åtvid kommer på nytt få det tufft. Det var inte mycket som såg bra ut i premiärmatchen för nykomlingen och med den trupp tränare Daniel Wiklund förfogar över kan han inte hoppas på alltför många vinster under säsongen. Hallingström är tillbaka efter sjukdom men nyförvärvet Eboagwu är ännu inte spelklar.

Gefle nådde 0-0 i premiären hemma mot Elfsborg trots en diger frånvarolista och är inför dagens match inte oddsfavorit. Mård, Theorin, Bernhard, Nyström, Hellström, Berggren, Öhagen, Westlin och Leino saknas alla, där Westlin är ny på skadelistan. Gelfe ser ändå bättre ut än Åtvid och är långt ifrån golvat i detta möte. Därmed spelas höga 2,80 på tvåan hos bet365.com.

Publicerad 2010-03-22 kl 10:45
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons