Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Syna Atletico till 1,89

Atleticos senaste hemmamatch visade vad laget är kapabelt till. Mot Osasuna har laget en fin chans till en ny seger inför hemmafansen.

Atletico kommer från en 0-0-match mot Sporting i Europa League, en match som spanjorerna inte skapade så värst mycket i. Tävlingsformen får ändå anses som bra då de sex senaste matcherna i tävlingssammanhang endast resulterat i en förlust (0-1 borta mot Almeria) och två vinster över Valencia (4-1) samt Galatasaray på bortaplan (2-1). 4-1-segern över Valencia, som var Atleticos senaste på Vicente Calderón, visar vad laget är kapabelt till i sina bästa stunder. Inför hemmafansen har sex av tolv ligamatcher vunnits medan tre slutat oavgjort samt tre inneburit förlust. Tiago är avstängd efter sitt femte gula kort och Reyes är avstängd till följd av ett rött.

Osasuna har en identisk resultatrad med Atletico efter 25 omgångar men sett till formen är gästerna något svalare inför dagens match. Senaste segern togs för fem omgångar sedan mot Tenerife och sedan dess har två oavgjorda samt två förluster noterats. På resande fot har Osasuna gått förlorande av planen i sju av de 13 spelade ligamatcherna och bara vunnit vid fyra tillfällen. Indisponibla i dag är Delporte, Roversio, Oier, Esparza och Dady.

Atletico Madrid håller, om de har vaknat på rätt sida denna dag, högre klass och ska vinna till 1,89 hos betfair.com. Ett odds som synas.

Publicerad 2010-03-15 kl 12:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons