Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Syna högmotiverat underspel

77 respektive 68 procent. Så många av Recreativo Huelva respektive Real Sociedads matcher har innehållit under 2,5 mål den här säsongen.

14:e placerade Recreativo har endast fyra poäng ner till nedflyttningsplats och måste därmed ta varje poäng de kan. I dagens möte med serieledande Real Sociedad väntar en svår prövning och därtill är formen inte på topp. Två oavgjorda samt en förlust är facit på de tre senaste matcherna och i dessa har sammanlagt två mål producerats. På hemmaplan har laget målskillnaden 18-13 efter 16 matcher och sett till samtliga matcher under säsongen har 77 procent av dessa innehållit färre än 2,5 mål.

Serieettan Sociedad är betydligt mer beskedligt på resande fot än på hemmaplan, vilket visas i poängkolumnen då 19 av lagets totalt 58 poäng tagits här. På 15 bortamatcher har 15 mål producerats och 18 släppts in och i lagets senaste bortamatch, mot Cordoba, blev det förlust med 0-2. I 68 procent av lagets matcher den här säsongen har det fallit färre än 2,5 mål. Till dagens match saknas Elustondo samt Zaragozalånet Songo’o.

Under 2,5 mål i matchen känns högmotiverat och liras till 1,60 hos betfair.com.

Publicerad 2010-04-12 kl 12:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons