Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Torres fixar målkalas

Lyon saknar en hel fyrbackslinje medan Torres med största sannolikhet kan spela för Liverpool. Det är bara två av skälen till att överspelet testas till 2,10.

Det har snackats en hel del om Liverpools skadeproblem inför bortamatchen mot Lyon. Men vi återkommer till dessa. För faktum är att Lyon också saknar en rad spelare inför i kväll och då framför allt i backlinjen. I kväll kan ingen av Clerc, Anderson, Bodmer samt Boumsong medverka och dessutom är det osäkert om Réveillere kommer till spel.

Lyon visade styrka då laget vände hemmalagets 1-0-ledning på Anfield till seger med 2-1 och resultatet innebär att Liverpool måste vinna kvällens match för att hoppet om avancemang i Champions League-spelet ska leva vidare. I Liverpool rapporteras anfallsstjärnan Fernando Torres kunna spela men det är högst tveksamt om han är redo för 90 minuters spel. Steven Gerrard kan däremot inte spela och detsamma gäller för ytterbacken Glen Johnson. Skrtel, Aurelio samt Riera är tre andra namn som Liverpool tvingas vara utan i denna måste match.

Agger var tvungen att stå upp under stora delar av flygturen mellan England och Frankrike på grund av ryggproblem men kan troligen spela.

Liverpool måste gå för tre poäng och i Torres har laget en anfallare av allra högsta klass. Mot ett sargat Lyonförsvar kan en spelare som han räcka långt. Men Lyon lär också få sina chanser mot ett offensivt inriktat motstånd och det ligger inte heller i det franska storlagets natur att spela defensivt – i synnerhet inte på hemmaplan.

Att det förra mötet lagen emellan slutade 1-2 är ytterligare ett skäl som talar för att det på nytt blir över 2,5 mål. Till ett odds runt 2,00 gånger pengarna är spelet värt att testa. I skrivande stund finns det till 2,10.

Publicerad 2009-11-04 kl 14:11
Annons
Annons
Annons